Min bio

Jesper Max Jørgensen

Jeg er uddannet lager-engros ekspedient med detail salg. Men har arbejdet med mange forskellige ting. De sidste 20 år har jeg dog arbejdet som lagerchef med ansvar for indkøb og lagerbeholdning. Jeg har også altid haft den del der har med internsalg og ordre efektuering at gøre. De sidste 2år arbejdede jeg som daglig leder med ansvar for produktion, salg, distribution og daglig drift i en virksomhed som solgte industrilakker m.m.

Min fritid har jeg tidligere brugt mest på marinehjemmeværnet, hvor jeg nåede at uddanne mig til næstkommanderende på skibet. Jeg tog i 1997 en Yachtskipper eksamen af 3.grad, hvor jeg dengang fik landets højste gennemsnit.
Den senere tid har jeg dog også brugt en del tid på fotografering og på at gør mine it kunskaber bedre. Bl.a. det at lave en smart hjemmeside.
Se mit Job CV

Mine hobbier

IT / computer

Jeg har en stationær pc som jeg selv har bygget.
Microsoft Office: Word, Excel, Powerpoint, Access
MS Visual Studio: Visual Basic, HTML, CSS, Javascript
Corel Studio 6
Computer spil: Battlefield 4 m.m.

Fotografering

Canon EOS 60D, EFs 18-55, EFs 17-300.
Jeg har taget mange ture i rundt i landet på "fotosafari" med min familie på jagt efter motiver.

Marinehjemmeværnet

P.t. menigt medlem. Men jeg har i mange år sejlet som næstkommanderende om bord på skibet i Fredericia, MHV25. Jeg har også været Divisionsfører for vores kommandodivision og sidst men ikke midst har jeg være planlægningsofficer og it-befalingsmand.

Mine seneste fotos